de Hemelse Omloop, een aardse meditatie

de Hemelse Omloop, een aardse meditatie

Mis je:

de Hemelse Omloop

de Hemelse Omloop

– levensenergie

– focus

-gezondheid

– spirituele groei?

 

Met De Hemelse Omloop meditatie ( HO) vul je je levenskracht aan. De HO helpt je spiritueel te groeien. Je gaat op een hoger trillingstal functioneren als je de HO regelmatig doet.

 

De HO is een gevorderden meditatie. Ze is bekend  binnen vele spirituele disciplines. Door de HO te doen kan er een vereniging tot stand komen wordt beschreven als gelukzaligheid. Het is de  transcendentie van het lichaam, en de fusie tussen Hemel en Aarde (die jij bent)

 

Tantra beoefenaars benoemen het als de vereniging met de Godin en de eenheid van alle leven.

 

Ook kun je zeggen dat de Hemelse Omloop meditatie efficiënt de levenskracht gebruikt voor gezondheid en een lang leven. Tijdens de HO laat je helende energie gaan naar al je  organen.

 

 

De Hemelse Omloop, een lemniscaat

de Hemelse Omloop

de Hemelse Omloop, een gevorderden meditatie

 

Je perenium – het stukje bindweefsel tussen uitwendige geslachtsdelen en anus- is het middelste punt van de staande lemniscaat.

Je begint bij je Hara en laat helende energie, Reiki,  plek voor plek, door je lijf heen gaan.

 

Tips voor het uitvoeren van de Hemelse Omloop

Hara: je fysieke middelpunt. Bekend binnen material arts ( vecht- en verdedigingsporten). Gelegen waar je baarmoeder is. Onderbuik.

Thymus: klier, en nieuwste chakra gelegen tussen hart en zonnevlecht.

Nierpunten: acupuntuurpunten ter hoogte van je nieren. Je nieren zitten net onder je ribben aan de rugzijde.

 

Zorg dat je 20 minuten niet gestoord kunt worden. Zet je telefoon af, doe de deur dicht. Steek een kaarsje of wierrook aan als je daar van houdt.

Neem plaats zodanig dat je ontspannen kunt zitten. In lotushouding of op een stoel met je voeten plat op de grond. Je rug en je hoofd rechtop is het beste.

 

 

Awaken-the-Heavenly-Goddess-Within

 

Gratis deze Hemelse Omloop meditatie

ps door je op te geven voor de Ezine (rechtsboven op de pagina) ontvang je gratis  de Hemelse Omloop meditatie. Deze duurt 20 minuten, je doet 3 keer een omloop.

Heb je zin in meer?

Stuur me een email  als je de Hemelse Omloop met 9 omlopen wilt doen (ipv de gewone versie met 3 omlopen) . Die versie van de HO meditatie duurt ongeveer een uur.

Er wordt gezegd dat het een goed idee is de Omloop 36 keer te doen. Dat lijkt mij erg veel. Drie keer de Omloop rond laten gaan is al heel wat. Aan 36 keer heb ik nog niet aan gewaagd…

 

 

Delen, vragen

Vragen over de Hemelse Omloop , en delen over je ervaringen, plaats deze hieronder. Ik zie uit naar je opmerking.

 

Leave a reply