Innerlijke reis

Innerlijke Reis

Er zitten ‘lagen’ om ons heen waardoor jij als mens jouw innerlijk weten vergeet. Hierdoor voel je je futloos, geef je vaak te veel energie weg, en verlies je focus.

Je vindt je baan niet meer leuk, of hebt een praktijk die niet van de grond komt. Je wilt er een starten maar weet niet hoe. Je relaties gaan stroef. Niets stroomt meer lekker. Kortom je raakt steeds meer uit balans waardoor je minder zin krijgt om dingen te ondernemen en minder lekker in je vel komt te zitten.

Ga je de Inwijdingsweg volgen, dan kan dit alles verleden tijd worden. Klinkt dat niet als muziek in je oren? Wil jij weten hoe jij je kan verbinden met je levenskracht? Lees dan gauw door.

Wanneer je dit bijzondere pad gaat volgen, het maken van jouw innerlijke reis, onderga je zeer diepgaande transformaties waar jouw ziel naar hunkert en verlangt.

Nicola is al jaren onderweg met haar roeping en heeft hiermee al vele moderne, hoog sensitieve vrouwen die ondernemen begeleidt met hun ‘innerlijke reis.’ Zij zorgt ervoor dat de verbinding met jouw innerlijk weten hersteld. Ze biedt bedding waardoor er ruimte komt om inzichtelijk krijgen wat het is waar jij tegenaan loopt

Zo begint je ‘innerlijke reis’. Je hebt de keuze al gemaakt dat je het zo niet langer wilt en dat het tijd is voor verandering.

brochure 2016-2017 de Terugreis, (pdf, 4 MB)

Samen met Nicola en je Reikizussen bewandel je de oude Inwijdingsweg die priesteressen jou al duizenden jaren geleden zijn voorgegaan. Nicola Asjerah heeft de weg zelf al vele malen bewust en onbewust afgelegd en biedt jou nu de kans om deze uitdagende Weg ook te gaan. Zodat jij jouw passie hervindt, je focus weer terugkrijgt en je zin in het leven. Dit doet zij o.a. met behulp van intuïtieve heling.

Trainingsdag

De Inwijdingsweg bestaat uit een Heen- en een Terugreis waarbij je alle archetypen doorloopt die jou helpen voorbij blokkades, uitdagingen en kwetsuren te komen. En die je ook ondersteunen  je talenten, passies en verlangens te gaan leven.

De Inwijdingsweg is zo bijzonder en uniek dat het voor iedereen eigenlijk een ontwikkelingstraject op maat is. Voorafgaand breng je met Nicola samen jouw persoonlijke doelen en wensen in kaart. Vervolgens wordt de Inwijdingsweg precies op jou afgestemd! Dit kunnen persoonlijke doelen en verlangens zijn, maar ook relationeel of zakelijk van aard.

Gedurende het hele traject werk je toe naar de verwezenlijking hiervan door middel van individuele sessies, intervisies en intensieve trainingsdagen. Vraag om de brochure.

De Inwijdingsweg is een unieke en zeer verrijkende weg waarbij gebruik wordt gemaakt van vele oeroude tradities en rituelen – die al duizenden jaren worden overgedragen van vrouw op vrouw – om haar wortels te vinden en deze te verankeren. Het is een weg die haar haar levenskracht teruggeeft en leer te behouden. In elk gebied van jouw leven, zal alles weer gaan stromen opdat jij precies datgene gaat doen, voelen en uitdragen waarnaar je zo ‘opzoek’ leek te zijn, namelijk, je ware zelf!


Nicola heeft me de verdieping aangereikt die ik wilde, ik weet niet of dat bij een andere trainer/trainster ook mijn deel was geweest.

Vuurloop

Onze kwetsbaarheden komen bloot te liggen en Nicola schroomt niet haar eigen kwetsbaarheid ook te laten zien, daarmee toont ze kracht en dus durf ik haar te vertrouwen.”

De trainingsdagen zijn een warm bad en tegelijkertijd kijk je onbarmhartig in de spiegel. Dat kan omdat het veilig is, en maakt het waardevol. Het maakt dat je kunt groeien.

Ik geef me op

Vraag om een gratis intakegesprek of om meer informatie, of om de brochure 2016-2017 de Terugreis, (pdf, 4 MB)