Contact

Aanmelden

Schrijf je in voor een workshop, jaartraject of individuele sessie, vraag om meer informatie, of om een intakegesprek. Je gegevens zijn veilig bij ons. We behandelen je aanvraag vertrouwelijk.

(Mocht het aanmeldformulier niet werken stuur je dan een email aan info@oervrouw.com ?)

*Je naam*:

*E-mail adres*:

Telefoon nummer(s):

Straat:

Huisnummer:

Postcode:

Plaatsnaam:

*Reden contact*


Vul je in ieder geval de velden met * in ?

Atlas Reiki Amsterdam Noord, Gratis parkeren, adres en route

  

 

Adres

Nieuwendammerdijk 308, 1023 BT Amsterdam (naast het woonhuis op 308 ga je het doodlopende straatje in om bij het houten gebouwtje met veranda aan je rechterhand in de achtertuin te komen.)

Contact 
06 40000827
Individuele sessies door Nicola, ook ’s avonds.
Trainingen & proefdagen op zaterdagen

Atlas Reiki behnadelbank (1024x771)

IMG_4544

kaarsjes bij atlas reiki amsterdam noord godinnenbeeldje

Route met de auto. Parkeren is gratis

De Atlas Reiki praktijk is uitstekend bereikbaar. Je navigatiesysteem (of kijk op www.routenet.nl ) brengt je naar Nieuwendammerdijk 308. Daar aangekomen ga je naast het huis het doodlopende straatje in. De praktijkruimte is het eerste gebouwtje aan je rechterhand.  Parkeren doe je in het doodlopende straatje en is gratis.

doodlopend straatje

Route Openbaar vervoer

Bus 32 rijdt van het Centraal Station naar het Buikslotermeerplein. Neem bus 32 en stap uit op het Purmerplein, halte Purmerplein. Het is 5 minuten lopen vanaf die halte. Loop op het Purmerplein richting Purmerweg. Op de Purmerweg ga je de Nieuwendammerstraat in. Aan het eind van de Nieuwendammerstraat, na 110 m links, ga je links naar de Nieuwendammerdijk. (Vanaf de Purmerweg kun je overigens ook via de Beemsterstraat op de Nieuwendammerdijk geraken.) Loop naast nummer 308 het doodlopende straatje in en je bent bij de praktijk.

Bus 37

Bus 37 rijdt tussen Amstelstation en Molenwijk (A’dam Noord).  Stap uit op de halte Beemsterstraat. Vervolgens is er een flinke tippel van zo’n 15 minuten. Ga in zuidelijke richting de Beemsterstraat in en loop deze helemaal uit. Aan het einde van de Beemsterstraat ga je rechtsaf de Nieuwerdammerdijk op. Ga na het meertje links het dooplopende straatje in om bij de praktijk te komen.

Atlas Reiki praktijk Amsterdam Noord (1024x768)

Blogartikel over de vestiging Atlas Reiki Noord.

Fiets

IJpleinveer
Kom je vanuit het centrum van Amsterdam dan kun je met pont 902 het IJ oversteken. De vertrekplaats van veer 902 naar het IJplein is oostelijk aan de noordzijde van het Centraal Station. Op het IJplein aangekomen fiets je rechtdoor de Meeuwenlaan in. Volg de Meeuwenlaan tot voorbij het Vliegenbos . Ga na het Vliegenbos rechtsaf de Nieuwendammerdijk op, en rijd tot net voorbij nummer 308 .

Buiksloterwegveer
Westelijk aan de noordzijde van Centraal Station, waar meerder ponten gaan, kun je veer 901 naar de Buiksloterweg  nemen. Volg in Noord aan gekomen rechtdoor de Buiksloterweg. Ga ook rechtdoor als de weg naar links afbuigt. De sluizen zijn aan je rechterhand. Steek  met de fiets aan de hand  de sluizen over. Volg dan het fiestpad die een bocht naar links en dan naar rechts neemt en je komt op de Meeuwenlaan. Verder als bij IJpleinveer.

Vanuit Oost en Ijburg met de fiets
Fiets over de  Amsterdamse brug, en over de Schellingwouderbrug. Ga onderaan de Schellingwouderbrug op de rotonde linksaf naar de Liergouw. Aan het eind van de Liergouw ga je rechts. Dan fiets je de Schellingwouderdijk af. Aan het eind van de Schellingwouderdijk steek je de Zuiderzeeweg over en gaat met het rode fietspad mee naar links. Weer een oversteek en nu ben je op de Nieuwendammerdijk. Fiets deze in, ook als de bocht naar rechts gaat. Als je voorbij het meertje bent ga je de doodlopende weg naar links in en ben je bij de praktijk.

In de toekomst met de Metro

De Noord Zuid lijn is naar verwachting in juli 2018 klaar. Dan stap je uit bij halte Noorderpark. Loop door het Noorderpark aar de Nieuwendammerdijk. Loop deze in.

 

Ezine